Találkozó Ismét! |
Az elvetemült bloggereknek és aki kiívácsi rájuk, mint kemény magra! :D |
PÉNTEK, 6-tól... bocsi, de ez már az öregség, a hamu is mamu lassan :) És sajnálom fiúk, ezúttal nem vagyunk nyitottak a csatlakozásra. (fizikailag is nehezen férnénk) Köszi a megértést! Sani
Válasz a(z) 34. üzenetre:Sanika, most akkor péntek vagy szombat? mert nem mindegy :*
sziasztok:)tomi vagyok és én is szeretnék csatlakozni:)van még egy hely a gardróbban?:)))
Castricumnak üdv nálunk, csatlakozik hozzánk szombaton! hawk75 és erettnoket szeretne csatlakozni, mit szólnátok még két vendéghez? A kérdés megy priviben is, lehet ott is visszajelezni! KÖSZ
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_42b6222/009a53.jpg Juhéé)) ;) :P
Hali Mindenkinek! Készülök a péntekre, szerintem 6-tól jöhettek bátran, záróra csak reggel lesz! Készülök pár kiló zsírosdeszkával, de más nem lesz, rágcsát és üdítőt hozhattok - TÚLZÁS NÉLKÜL! :D Címet, telefont küldöm privátban, aki még nem tudná! :D Puszi
Válasz a(z) 25. üzenetre:nem rossz elképzelés! :) Remélem úgy lesz, jó hangulat és kis vérszívás :)
Válasz a(z) 24. üzenetre:Drukkolunk a vizsgákhoz, kicsilány! :) Puszi
Válasz a(z) 25. üzenetre:nos, ha már maradunk a témánál: finom csípkelődés, felsőbb és alsóbbrenden is szuper... Teraszon speciel most max. a fagy fog csíp(kelőd)ni ;) :*
Válasz a(z) 21. üzenetre: Köszi Suzye, sajnálom is, hogy többre nem sikerült eljutnom azóta, igaz ha jól tudom nem volt olyan sok.
Válasz a(z) 20. üzenetre: Hát ezért is említettem a teraszt, bent felsőbbrendű kommunikáció fog folyni biztos alsóbbrendű csipkelődésekkel. :)
Sajnos még pelussal sem tudok elindulni, összejött rendesen minden... :/ Szar kifogásnak tűnhet, de valóban ez van... Érezzétek jól magatokat! :)
Válasz a(z) 20. üzenetre: Látod, babym, kell neked ilyen kijelentéseket tenni, még szó szerint értelmezik ... :P A Robi tudja milyen a party, hisz láttuk már Őt egy ilyen szeánszon... :D
Válasz a(z) 19. üzenetre:Öööö... izé, bigyó, akármi is :D ... de ez egy intel/lektuel meeting lesz, nem pedig teraszos petting ;)
Válasz a(z) 16. üzenetre: Saninál biztos meglesz a megfelelő pasimennyiség hozzá. :) Van terasza, igaz kicsit hideg lesz. :)
Akkor, ha már tudjátok, hogy jöttök, szóljatok nekem is! :D Morgócska jöhet "büdin", Laura jöhet Bonyhádon át - pelenkával! :) Puhaa elkéshet és egyéb kívánságok is teljesülhetnek! :D
Válasz a(z) 16. üzenetre:56 napot kaptam, h a 15 kúrás napot véghezvigyem :) Ja és ezért még én fizetek :) Na ez szopás :D
Válasz a(z) 15. üzenetre:havi 15 kúrással én is kiegyeznék:D bocs, bocs, bocs :*
Válasz a(z) 13. üzenetre:heti 2-3 nap :) 15 "kúrás" napom lesz :) Mennyi blog fog arról születni :)
Válasz a(z) 12. üzenetre:Vendéglista január 26-án hajnalban, az utolsó távozóval zárul! :D
Válasz a(z) 11. üzenetre: hétfőtől péntekig lekopik... vagy hétfőtől péntekig kúrálsz? :)
Mikor zárod a vendéglistát? Meddig kell válaszolni? ( Én is vizsgázom, na meg ezer más, de .... )
Szurkoljunk Lauránknak, hogy addigra sikeresen befejezze a vizsgaidőszakát !!! ÉN meg megígérem Bonyhádnál nem engedem leszállni :) Liberót kap az útra majd :) Ja én csak akkor megyek ha el tudjátok majd viselni a harkányi büdös szagomat. Hétfőn kezdem a kúrám :)
Válasz a(z) 8. üzenetre: Naná, hogy gyere! :D
Válasz a(z) 7. üzenetre:Gyere, amíg férünk az ajtón befelé, addig bárkit szívesen látunk!
25-én, este 7-ig dolgozom, de utána lehetséges besurrannom Hozzád! ;)
Sziasztok! Annyi minden történt velem, s annyiszor szerettem volna megismerni a nagy blogolós csapatot. Mindig volt valami, betegeket ápoltam, injekcióztam....bízom benne , hogy most nem jön közbe semmi. Szóval, ha tudok, elmegyek, hogy megismerjelek Titeket. puszi
Akkor a pontosabb elképzelés: Január 25 péntek elsősorban, délutántól kifulladásig! Kinek jó?
Válasz a(z) 4. üzenetre:Látod, most küldhettem volna csoportüzit! KÖSZ a segítséget névsornál, pótoltam...
Válasz a(z) 2. üzenetre: És még Mona Lujza, aki mint kiderült,véletlenül törölte magát a csoportból, mielőtt bezártam.
Válasz a(z) 2. üzenetre: A csoportból még: bicats,aki jelen szokott lenni, édeséhes és hétfátyol, akikkel én még nem találkoztam
Mivel Nusss csoportja sajnos nem elérhető, itt tudunk egyeztetni! barna72 susye cisse laura morgocska dunadan deep-pression puhaa nusss Ki az,aki szeretne/szokott jönni és kihagytam, pls HELP! :D
Na akkor, ha már annyira akaromakaromakarom! Január 25-én pénteken vagy 26-án szombaton találkozó NÁLAM! Aki bújt, aki nem, aki jön, aki nem, akit hívtam, akit nem... jelezzetek vissza, hozzuk össze! Ha nem férünk a lakásomban, akkor közeli Csepel pályán tartjuk! :D