nyiltan a titkos vágyaitokról |
szeretném ha itt mindenki le írná mi is az amit igazán keres ezzel segítve a keresést |
Nagyon szeretném kipróbálni hogy milyen lehet egy perverz úrnő szolgája lenni és minen perverz vágyát kielégíteni!
Válasz a(z) 12-es üzenetre: Talán örökre vágy marad... annak is megvan a varázsa.
Válasz a(z) 12-es üzenetre: Szerintem vágj csak bele nyugodtan ha megtalálod a megfelelő férfit vagyis férfiakat! Csodálatos élményben lesz részed! :-D Négy kéz...két száj....hmm...hogy másról ne is beszéljek. :-P :-D
Válasz a(z) 12-es üzenetre: próbáld úgy, hogy csak 2-en szexeltek és egy pasi csak nézi, s ha izgat nagyon, akkor majd úgyis kiderül, hogy akarod-e
Nekem 2 pasival lenni egyszerre..sosem próbáltam még és önző módon ezt csak a saját kényeztetésemre szeretném..De ez csak vágy marad egyenlőre mert még nem elég erős az elhatározásom
Jó lenne,csak ha őszintén!!!mindenkinek jobb lenne...jó lenne ha mindenki vállalná önmagát és magára ismerne, az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó!!!
Sziasztok! Milyen titok az amit elárultok??:) Akkor már nem lesz titok!
Keresek 1 olyan partnert, aki megvalósítaná velem az álmaimat :-P , de az övéit is szívesen teljesítem :-*
Válasz a(z) 7-es üzenetre: Hm....sok van...és sokat meg is valósítottam:):P Szeretem a csoportos szexet, az izgalmas, "veszélyes" szituációkat...Persze minden partnerfüggő. A pertner hozza ki az emberből a vágyakat...:)
Válasz a(z) 6-es üzenetre: s neked.. mik a titkos vágyaid?:P:D
Válasz a(z) 5-es üzenetre: Jajj doktornő! Fáj mindenem...megvizsgálna?:D:P
Válasz a(z) 4-es üzenetre: szerepjáték remek doktor néni vagyok:D és a fenekelés.. :-)
Válasz a(z) 3-es üzenetre: Ebből van, ami már teljesült? :-)
Hm.. ezt így megfogalmazni.. előbb látnom kellene a vágyam tárgyát ami inspirál(na) persze van pár ami lehet.. hogy csak vágyálom marad. mert nem biztos.. hogy meg is valósítanám..Nos lássuk ezeket a vágyakat.. 2-3 férfival huncutkodni.. aztán egy enyhén biszex nővel játszani.. kikötözés.. fenekelés.. szerepjátékok.. 1 férfival és egy nővel (nem pár..) mind a hárman ismeretlenek legyünk egymás számára.. :P:D stb stb..
Naná...
igen